Om oss

Henriks Hotell ligger vegg i vegg med Telemarks storstue Ibsenhuset med mange store arrangementer, underholdning og show. Skien og omegn har også mange fine aktiviteter å by på. Blant annet Skien fritidspark med gode familie og aktivitetstilbud, Henrik Ibsens barndomsheim på Venstøp, Brekkeparken med all sin historie og gamle bygninger og ikke minst Telemarks stolthet, Telemarkskanalen.

Henriks Hotell ligger bare 300 meter fra de flotte båtene som går i rute herfra og opp til Dalen. En historisk reise på Telemarkskanalen er noe vi anbefaler på det varmeste sammen med et opphold på Henriks Hotell.

Henriks Hotell og tidligere Dag Bondeheim i Skien har vært en samlingssted for bygde- og byfolk gjennom snart hundre år. Det var Mållaget Dag i Skien som i 1916 kjøpte Brage gården og startet opp med drift av en kaffistove og senere - et hotell.

Hotelldriften ved (Henriks Hotell) Dag Bondehjem startet allerede i 1927. De første årene var det 8 sengeplasser, Siden 1927 har Dag Bondehjem vært gjennom flere endringer inkludert en større utbygning i 1928.

Dag Bondehjem har gjennom alle år hatt sterke bånd til arbeidet for norsk språk og kultur. På 1930-tallet ble Dag markedsført som den eneste virksomheten i Skien hvor overskuddet gikk til norskdomsreisinga.

Henriks Hotell ligger midt i Skien sentrum med gåavstand til butikker og spennende attraksjoner.